• JOBBA MED OSS

    Vill du bli en del av vårt kreativa team?

    Jobba med oss

VI SÖKER NY LYSANDE PROJEKTLEDARE!

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom B2B-försäljning och projektledning. Som en del av vårt kreativa team driver du projekt från början till slut. Med stort engagemang bistår du våra kunder i hela processen från behovsanalys till färdigmonterad skylt. Våra produkter och tjänster kräver en grundförståelse inom teknik samt ett gott öga för estetik. Du arbetar i tätt samarbete med vår designavdelning och våra montörer för att säkerställa att våra kunder får skyltar som harmonierar med arkitektur och speglar kundens varumärke, samtidigt som de skapar ett högt uppmärksamhetsvärde

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med hög teamkänsla, där vi tillsammans skapar nya och unika produkter. Vi arbetar med projekt i varierande storlek, från större helhetskoncept till enskilda butiksskyltar. Skyltarna vi levererar är såväl våra kunders som vårt eget ansikte utåt och förväntas därför hålla en hög klass och andas kvalitet. Vi är måna om att bedriva en ansvarsfull och hållbar verksamhet, vilket återspeglas i allt från våra produkter till arbetsmiljö och inköpsrutiner.

 

ÄR DET DIG VI SÖKER?

Du kommer med erfarenhet och kompetens som är relevant för tjänsten. Kanske har du direkt erfarenhet från skyltar eller annan visuell kommunikation, eller så har du i någon form arbetat med kommunikation, byggprojektering, inredning, design, media eller marknad. Du är van vid att arbeta med allt från uppsökande verksamhet till att skapa långvariga relationer med kunder. Som person är du lyhörd, strukturerad och en god kommunikatör i såväl tal som skrift.

Välkommen att skicka din ansökan till André Zandelin på andre@accus.se.
Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är tänkt att tillträdas under våren.