• JOBBA MED OSS

    Vill du bli en del av vårt kreativa team?

    Jobba med oss

VI SÖKER FÖRSTÄRKNING TILL VÅRT KREATIVA DESIGNTEAM

Nu söker vi efter förstärkning till vårt kreativa designteam. Vi tror att du är industridesigner, produktdesigner eller har annan bred designkompetens. Du bör ha ett tränat öga för grafisk form och typografi. På Accus får du som designer göra byggnader och stadsrummet vackrare med exteriör och interiör skyltning, samt vara med och utveckla framtidens hållbara och cirkulära skyltar.

om tjänsten

I rollen som designer hos Accus designar du skyltar och annan visuell kommunikation på uppdrag av våra kunder. Våra designers arbetar i tätt samarbete med våra projektledare. Du har mest troligt en bakgrund och utbildning som industri- eller produktdesigner, men har även ett tränat öga och genuint intresse för grafisk formgivning. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och meriterande är kompetens inom konstruktion. Erfarenhet kring belysning och el ser vi likaså som ett plus.  

Du arbetar obehindrat och effektivt i Adobes programserie och du har färdigheter inom 3D-program såsom Solidworks, Inventor, Rhino eller motsvarande. Vi tror att du har lätt för att tillgodogöra dig kunskap och har en vetgirighet kring att förstå våra produkter och hur du bäst kan bidra till vår ständiga utveckling. Vi erbjuder en öppen och kreativ miljö, där snabba puckar varvas med produktutveckling och mer komplexa kundprojekt. På Accus får du arbeta med att göra byggnader och stadsrummet vackrare.
Vi ser att du delar våra värderingar respekt, ansvarstagande och är beredd på att arbeta prestigelöst.

 

ansökan

Du skickar in din ansökan med CV, personligt brev och portfolio via ROI REKRYTERING.
Vi ser fram emot din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sistan ansökningsdag 2018-03-01.