• Jobba med oss

Accus söker montörer

Vi söker 1-2 montörer till vår verksamhet i Malmö.
I rollen som montör hos Accus kommer du att få montera allt ifrån omfattande skyltkoncept med lysande skyltar för nybyggda kontorsfastigheter till den lilla obelysta entréskylten. Gemensamt för skyltar från Accus är att de präglas av vårt fokus på design, kvalitet, ansvar och hållbarhet. På Accus strävar vi efter att leverera skyltar som harmonierar med arkitektur och därmed blir ett positivt inslag i stadsrummet.
Vi arbetar systematiskt med att minska våra kunders ekologiska fotavtryck genom att erbjuda hållbara och cirkulära skyltlösningar.
Vårt genuina hållbarhetsfokus syns också i stort och smått - allt från egen solcellsanläggning, elbilar till det ekologiska rättvisemärkta kaffet. Som montör hos oss blir det tydligt att vi alltid prioriterar arbetsmiljösäkerhet. Vi vill erbjuda dig en säker och trygg arbetsplats, genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete där vi aldrig duckar för vad som krävs för att kunna utföra ett säkert arbete.
 
Vi söker både dig med gedigen erfarenhet från skyltmontage och dig med kompetens och erfarenhet från andra montage- installationsförfaranden. Du besitter ett stort tekniskt kunnande och har förståelse de olika förutsättningar ett montage kan innebära i form av exempelvis olika fasadmaterial och ofta höga positioner.Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och drivs av skapa lyckade resultat. Som montör hos oss arbetar du tätt tillsammans med vår montage- och teknikansvarig, våra projektledare och designers samt leverantörer och sidoentreprenörer.

 

Exempel på meriterande erfarenhet:
• Specifik erfarenhet skyltmontage
• Elbehörighet, grundkompetens inom elarbete
• Foliemontage
• Liknande typ av montage- och installationsarbete - såsom bygg, markiser, fönster, inredning
• Arbete vid hög höjd / liftkort
• Heta arbeten
• Vana vid säkert arbete under systematisk arbetsmiljöstyrning

 

För en första dialog kontakta:
André Zandelin - VD - 040-36 32 90
Joakim Olsson - montage- och teknikansvarig - 040-627 25 03